Antena Meniu Search
x

Locuri unice de vizitat în România - Canionul Tamina

Avem locuri unice în ţară. Pe unele dintre ele le descoperim pe reţelele de socializare, aşa că multe devin supra aglomerate, dar sunt şi zone mai puţin cunoscute pe care merită să le vedem. Unul dintre ele este Canionul Tamina care se află în cea mai frumoasă parte a Masivul Piatra Mare.

de Redactia Observator

la 09.10.2020, 08:37

Vezi și

La capătul unei drumeţii de o oră prin masivul Piatra Mare ne aşteaptă răsplata: aer curat, peisaje ca în povești și un relief de o frumusețe aparte, plus ceva foarte important în această perioadă. distanţare fizică. Pe scurt, Canionul Tamina.

Turiștii pot parcurge traseul marcat cu bandă albastră sau pot alege drumul forestier din zonă. Cei care au urcat muntele spun că de-a lungul apei turiştii au parte de cea mai frumoasă privelişte.

Cum vorbim despre un traseu montan, unde vremea este schimbătoare, echipamentul adecvat este necesar. O haină de ploaie, încălţări potrivite, o lanternă, provizii şi un telefon cu bateria încărcată nu trebuie să lipsească din bagajul niciunui turist.

Alexandru Nagy, ghid montan: Trebuie să ne gândim că e toamnă deja, fluctuațiile de temperatură sunt destul de mari deja, între dimineața devreme și prânz, chiar și 10 – 15 grade diferență, ploile și-au făcut apariția, deci avem teren destul de alunecos, indiferent că e stâncos sau de pământ, deci o încălțăminte cu profil aderent.

Zona din jurul canionului este numai bună pentru plimbări cu bicicleta, iar sportivii antrenați pot aborda unul din traseele de escaladă amenajate în pereții de stâncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Locuri unice de vizitat în România - Canionul Tamina