Antena Meniu Search
x

Carambol pe Calea Șagului, în Timișoara. Un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite

O persoană a murit și alte trei au fost rănite într-un accident produs în orașul Timișoara. Două autoturisme și o autotilitară au fost implicate în accident.

de Redactia Observator

la 01.05.2021, 14:58

Vezi și
  • Accident mortal în Timișaoara: o persoană a decedat, iar alte trei au ajuns la spital

La fața locului s-au deplasat de urgență 15 pompieri cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD și o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. În cele trei autovehicule se aflau șase persoane. Trei victime necesită îngrijiri medicale, iar o a patra, un bărbat de 60 de ani, a fost declarată decedată.

Potrivit IPJ Timiș, tragedia s-a petrecut după ce un șofer care venea dinspre Șag spre Timișoara a pătruns pe contrasens și a izbit o autoutilitară.

„Un bărbat de 60 de ani conducea un autoturism pe DN 59, din direcția Sag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 ani. În urma impactului, autoutilitara a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 51 de ani, care circula regulamentar. A rezultat decesul conducătorul auto de 60 de ani și rănirea gravă a unui bărbat și a unei femei, de 46 și 49 de ani, pasageri în autoutilitară”, transmite IPJ Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Carambol pe Calea Șagului, în Timișoara. Un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite