Antena Meniu Search
x

CARNAGIU pe DN 17, în a doua zi de Paşte! Patru tineri AU MURIT într-un CUMPLIT accident de circulaţie. IMAGINI DRAMATICE

O petrecere de Paști din Telciu, Bistrița-Năsăud, s-a terminat cu un coșmar la miezul nopții de duminică spre luni. Cinci tineri au fost implicați într-un accident rutier foarte grav, pe DN 17 C.

O petrecere de Paști din Telciu, Bistrița-Năsăud, s-a terminat cu un coșmar la miezul nopții de duminică spre luni. Cinci tineri au fost implicați într-un accident rutier foarte grav, pe DN 17 C.

În jurul orei 0.15, un BMW înmatriculat în Italia și condus de I.B (18 ani) din Sighet, s-a transformat într-un morman de fiare după impactul violent cu un stâlp de iluminat public, la ieșirea din Telciu. 

Impactul a fost unul foarte puternic, stâlpul de curent rupându-se în trei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

sursa video: Youtube/Bistriteanul TV

La fața locului au intervenit două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, precum și descarcerări. Salvatorii au fost nevoiți să aștepte un echipaj de la Electrica, pentru a putea să ajungă la persoanele din autoturism, fiind necesară oprirea alimentării cu curent electric.

Citeşte şi: Se întorceau BEŢI de la petrecere. Cine sunt TINERII MORŢI, în ziua de Paşte, în CUMPLITUL ACCIDENT din Bistriţa! (FOTO şi VIDEO)

”Veneam de la o petrecere, eram băuți. Nu-mi amintesc cum ne-am izbit de stâlp...”, a declarat pentru mesagerul.ro cel care a scăpat cu viață din carnagiu, un băiat de 16 ani din Telciu. 

El a fost transportat de ambulanța, în stare stabilă, la spitalul din Bistrița.

Din nefericire, nu au avut aceeași șansă șoferul maşinii, alături de alți trei telceni: D.G.H. (28 de ani), L.G.R. (18 ani) și V.M. (36 de ani).

Intervenţia ehipelor de salvare a avut un grad ridicat de dificultate, stâlpul şi firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului şi pe partea carosabilă.

„Cele patru victime inconştiente, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani, au fost extrase şi predate echipajelor medicale. Două victime prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, iar pentru celelalte două victime au fost începute manevrele de resuscitare.

Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului. A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conştient, cu leziuni şi traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare”, a spus Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » CARNAGIU pe DN 17, în a doua zi de Paşte! Patru tineri AU MURIT într-un CUMPLIT accident de circulaţie. IMAGINI DRAMATICE