Carnea de cal a ajuns in restaurante si fast-food-uri!
Daca a fost de cal, si n-am stiut, dar a fost buna, se cheama ca ne-am pacalit. Dar atunci cand pacaleala devine obicei, se numeste.infractiune. In sapte restaurante si fast-food-uri din Bucuresti carnea a fost servita drept "vrabioara de vita". Reteta s-a aplicat in toata tara. Sute de kilograme de carne de cal cu eticheta de carne de vita ar fi ajuns pe piata.
Daca a fost de cal, si n-am stiut, dar a fost buna, se cheama ca ne-am pacalit. Dar atunci cand pacaleala devine obicei, se numeste.infractiune. In sapte restaurante si fast-food-uri din Bucuresti carnea a fost servita drept "vrabioara de vita". Reteta s-a aplicat in toata tara. Sute de kilograme de carne de cal cu eticheta de carne de vita ar fi ajuns pe piata.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰