Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cartier din Craiova, terorizat de un roi de bondari asiatici

Barzaunii asiatici si-au facut cuib intr-un cartier din Craiova. Si nu doar oamenilor le este frica sa mai iasa din case, ci si albinelor din stup. Aceasta specie rara si violenta de insecte le poate distruge in timp-record.

Vezi și

Bondarul este foarte periculos, in primul rand, pentru ca are la abdomen trei ace.

“Intepatura se pare ca este foarte periculoasa. Simptomele care, dupa cum spun specialistii, sunt ca un cui inrosit in foc care-ti strapunge pielea”, spune Catrina Martin, inspector-sef al Politiei Animalelor Craiova.

Operatiunea Bondarul a continuat. Si pe masura ce fiecare buturuga putrezita era rascolita in cautarea dusmanului, oamenii realizau proportiile dezastrului.

Oricat de hilare ar fi reactiile unora dintre oameni, bondarul asiatic este un mare dusman al tuturor vietuitoarelor. Daca nu se da in laturi de la o lupta cu un om, va imaginati ce efecte poate avea un roi furios care ataca un stup de albine.

De unde au venit, nimeni nu stie cu exactitate. Cand vor pleca, este iarasi un mister. Cert este ca aceste vietati sunt un pericol pentru oameni si pentru alte insecte. Asa ca se pregateste terenul pentru cea mai mare deratizare pe care a vazut-o Craiova in ultimii ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cartier din Craiova, terorizat de un roi de bondari asiatici