Antena Meniu Search
x

Căruțaș de 22 de ani ucis de un șofer care nu l-a observat pe șosea, în Dolj. Mașina s-a răsturnat și a luat foc

Un tânăr de 22 de ani din Dolj a murit pe loc după ce a fost spulberat pe șosea într-un accident înfiorător petrecut pe DE 79, la limita cu județul Gorj, între o mașină și două căruțe.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.07.2020, 09:57

Căruțaș de 22 de ani spulberat de un șofer care nu l-a observat pe șosea, în Dolj. Mașina s-a răsturnat și a luat foc
Căruțaș de 22 de ani spulberat de un șofer care nu l-a observat pe șosea, în Dolj. Mașina s-a răsturnat și a luat foc - IPJ Dolj
  • Tânărul mort în accident se afla într-una dintre căruțele lovite din spate de un șofer de 52 de ani din Filiași.
  • Alte două persoane, șoferul și celălalt căruțaș, au fost rănite în accident.

Tânărul se afla într-una dintre căruțele lovite din spate de un șofer de 52 de ani din Filiași, care nu ar fi observat atelajele hipo nesemnalizate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani, din Filiaşi, care conducea un autoturism dinspre Tânţăreni spre Filiaşi, nu ar fi observat un ansamblu nesemnalizat, alcătuit din 2 căruţe, care erau conduse în aceeaşi direcţie de un bărbat de 32 de ani, din Calopăr, lovindu-l din spate.

În urma impactului, ansamblul a fost proiectat într-un alt atelaj hipo, care circula în aceeaşi direcţie şi era condus de un tânăr de 22 de ani, din Filiaşi.

Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul tânărului de 22 de ani, iar celelalte 2 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştiente.

De asemenea, autoturismul implicat în accident s-a răsturnat pe carosabil şi a luat foc, incendiul fiind stins de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Acordarea primului ajutor medical victimelor a fost efectuat de către 2 echipaje SMURD.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator în Dolj Cristina Oprea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Stiri sociale » Căruțaș de 22 de ani ucis de un șofer care nu l-a observat pe șosea, în Dolj. Mașina s-a răsturnat și a luat foc