Antena Meniu Search
x

Casa de discuri: Vlad Țelea, unul dintre chitariștii trupei Goodbye to Gravity, a murit

Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, în timp ce ceilalţi patru membri ai formaţiei au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor deţinute în acest moment de casa de discuri Universal

Vlad Ţelea, unul dintre chitariştii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, a decedat, în timp ce ceilalţi patru membri ai formaţiei au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor deţinute în acest moment de casa de discuri Universal

UPDATE 14:50 Vlad Ţelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity nu a reuşit să scape cu viaţă din carnagiul care a avut loc în clubul unde susţinea un concert. După ce a fost resuscitat de echipele de medici care au ajuns la faţa locului, iar apoi transportat la spital, Vlad Ţelea a pierdut lupta cu moartea şi s-a stins din viaţă. „Din păcate chitaristul trupei a murit”, a declarat printre lacrimi Edvigia Ţâru.

Pagina de Facebook a lui Vlad Țelea s-a umplul de mesaje emoționante. "Vlad, încă sper să nu fie adevarat! Nu poate fi adevarat! Să te odihnesti în pace!", a scris un amic îndurerat.

Un altul a adăugat: "Speram să fie o gluma proastă dar din păcate nu este. Un copil deosebit, așa îmi amintesc eu de tine! Condoleante familiei tale!".

Vlad devenise de curând tată și avea o fetiță de doi anișori.

_________________________________

Vlad Buşcă, reprezentant al Universal Music România, care a lansat albumul "Mantras of War" al formaţiei Goodbye to Gravity, ce era promovat prin intermediul concertului de vineri seară din clubul Colectiv din Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX că, din informaţiile deţinute în acest moment, Vlad Ţelea a decedat. "Foarte multe surse, prieteni, asta mi-au spus, că ar fi murit unul dintre chitarişti, Vlad, şi ceilalţi patru sunt internaţi, la spital, cu arsuri şi sunt destul de grav", a spus Vlad Buşcă, precizând că nu deţine informaţii exacte 100% în acest moment.

Vlad Buşcă a precizat că îi cunoaşte personal pe membrii trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Lavinius (tobe).

"Am lansat împreună albumul lor. Acest album care se lansa aseară era scos la Universal şi urma să fie distribuit de Universal. Pe băieţi îi cunosc personal de mai mult timp, aveau o altă trupă înainte, Thunderstorm, şi sunt aceeaşi băieţi, au schimbat doar vocalul, care acum este Andrei Găluţ. Îi ştiam personal demult, acum s-a întâmplat să ne reîntâlnim şi să şi colaborăm. Aseară erau totuşi pe scenă", a mai spus Vlad Buşcă, reprezentantul Universal Music România.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Casa de discuri: Vlad Țelea, unul dintre chitariștii trupei Goodbye to Gravity, a murit