Antena Meniu Search
x

O casă a fost incendiată din răzbunare

O casă în care erau 15 persoane a luat foc azi noapte în Capitală. N-a fost un accident, spun oamenii care abia au fugit din calea flăcărilor. Focul ar fi fost pus de nora proprietarei, deşi culmea cei patru copii ai săi erau în casă.

Vezi și

Femeia ar fi fugit în lume cu un alt bărbat, iar acum ar fi încercat să se răzbune, pentru că a fost dată în judecată de fostul soţ.

Puţin după miezul nopţii, femeia a simţit miros de fum şi a ieşit afară. A apucat să vadă flăcările care îi cuprinseseră întregul acoperiş şi şi-a alertat copii.

Şi ea şi celelalte 14 suflete din casă au reuşit să iasă la timp din mijlocul infernului până când au ajuns pompierii.

Locul strâmt, dar şi lipsa unui hidrant în zonă le-a îngreunat munca pompierilor care s-au văzut nevoiţi să cheme în ajutor mai multe autospeciale cu apă.

Cele 15 persoane locuiau în casa distrusă, de 10 ani, fără forme legale. Acum au rămas pe drumuri. Proprietara o acuză pe fosta noră că a adus această nenorocire peste ea şi familia ei.

Fosta fiică a fiului ei, care i-a dat patru nepoţi, a fugit în lume cu un alt bărbat. Şi-ar fi abandaonat copiii în grija soacrei, dar a continuat să le încaseze alocaţia. Iar când fostul soţ a dat-o în judecată femeia a jurat să se răzbune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » O casă a fost incendiată din răzbunare