Antena Meniu Search
x

Cascadorii pe DN 17: Un microbuz s-a ciocnit cu o masina a Directiei Silvice, din cauza poleiului

Cascadorii pe Drumul National 17, intre Suceava si Gura Humorului. Un microbuz s-a ciocnit cu o masina a Directiei Silvice, din cauza poleiului.

Vezi și

Niciunul dintre soferi nu recunoaste ca a gresit, asa ca politistii trebuie sa stabileasca cine a fost de vina.

In microbuz erau soferul, sotia lui si inca trei persoane. Mergeau cu totii de la Suceava spre Gura Humorului, cand ar fi fost lovit puternic din spate de o alta masina care voia sa depaseasca.

Soferul Duster-ului are alta varianta. Sustine ca el venea pe contrasens si ca microbuzul ar fi pierdut controlul volanului si ar fi intrat in el. Cert este ca viteza neadaptata la conditiile de drum a fost principala cauza a accidentului.

Soferul microbuzului va trebui oricum sa le explice politistilor daca transporta ilegal persoane in regim de taxi sau cei trei pasageri erau intr-adevar prieteni apropiati. Din fericire, toti au iesit pe picioarele lor din microbuz.

Conducatorul masinii de teren este si el internat in spital. Cand se va simti mai bine, va sta de vorba cu politistii, ca sa le explice varianta lui asupra cauzelor accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cascadorii pe DN 17: Un microbuz s-a ciocnit cu o masina a Directiei Silvice, din cauza poleiului