Antena Meniu Search
x

Case mistuite de flăcări la Galaţi. O femeie cu probleme psihice a pornit focul cu o lumânare

Două case din municipiul Galaţi au fost afectate în urma unui incendiu produs, marţi, de o persoană cu probleme psihice.

Două case din municipiul Galaţi au fost afectate în urma unui incendiu produs, marţi, de o persoană cu probleme psihice.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, locotenent-colonelul Eugen Chiriţă, a declarat că femeia, în vârstă de circa 40 ani, a aprins o lumânare de la care a pornit incendiul.

Flăcările au cuprins locuinţa de 50 metri pătraţi şi s-au extins la o vilă din apropiere.

'Am intervenit cu 6 autospeciale şi un echipaj SMURD, iar incendiul a fost stins în limitele găsite. Au ars locuinţa de 50 de metri de la care a pornit incendiul şi etajul unei vile din vecinătate, la care s-a extins incendiul. A existat pericolul ca flăcările să cuprindă şi un al treilea imobil', a precizat lt-col. Eugen Chiriţă.

Pe acelaşi subiect

Medicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale proprietarei vilei, o femeie de aproximativ 40 ani, care a suferit o intoxicaţie cu fum şi un atac de panică. De asemenea, femeia cu probleme psihice care a provocat incendiul a fost preluată de echipajul medical şi transportată la spital.

Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal pentru distrugere şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs incendiul.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Case mistuite de flăcări la Galaţi. O femeie cu probleme psihice a pornit focul cu o lumânare