Antena Meniu Search
x

Casele de vacanță, preferate de mulți turiști în locul stațiunilor

Tot mai mulţi români dau luxul din resorturi pe liniştea din casele pitoreşti de vacanţă. Unii îşi transformă locuinţele moştenite în case de basm. Alţii le construiesc de la zero, cu gândul la vremea copilăriei.

de Redactia Observator

la 21.07.2019, 23:56

Vezi și

Tot mai mulţi români dau luxul din resorturi pe liniştea din casele pitoreşti de vacanţă. Unii îşi transformă locuinţele moştenite în case de basm. Alţii le construiesc de la zero, cu gândul la vremea copilăriei. Apoi, le închiriază. Reporterii Observator au descoperit un tărâm fascinant la câţiva kilometri de Bucureşti, unde turiştii retrăiesc vremurile de odinioară.

Bine aţi venit în Maramureşul de lângă Capitală! La nici 30 de kilometri de agitaţia urbană, timpul se opreşte în loc pentru mii de turişti care aleg, în fiecare vară, să îşi petreacă dimineţile şi serile aici. Luxul a căpătat un alt sens pentru ei.

Chiar dacă locuiesc la oraş, mulţi români vor ca, măcar câteva zile pe an, să uite de reşedinţa din buletin. Nostalgici, unii îşi refac singuri locuinţa visurilor din copilărie.

Nu doar bucureştenii îşi caută refugiul departe de oraş în zilele caniculare. În ţară, sute de români şi-au transformat dorinţele într-un stil de viaţă. Kerstin a dat, cu ochii închişi, Australia pe.satul natal de lângă Sibiu, unde amintirile copilăriei au rămas vii mereu.

Moda caselor de vacanţă a dat naştere mai multor comunităţi pe internet, unde oamenii fac schimb de idei şi îşi spun poveştile legate de locuinţele în care au copilărit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Casele de vacanță, preferate de mulți turiști în locul stațiunilor