Antena Meniu Search
x

Casele mici se mobilează cu imaginație

Pentru mulţi oameni, un apartament mai mic înseamnă mai puţine bătăi de cap atunci când vine vorba de mobilat. În realitate lucrurile sunt fix pe dos.

Vezi și

Pentru mulţi oameni, un apartament mai mic înseamnă mai puţine bătăi de cap atunci când vine vorba de mobilat. În realitate lucrurile sunt fix pe dos.

Pentru că mai puţini metri pătraţi de acoperit solicită un efort suplimentar de imaginaţie. Din fericire, producătorii de mobilă vin în ajutor.

Dacă altă dată mobila mare şi impunătoare era la mare căutare, acum cea multifuncţională este la modă. Mai ales că nici apartamentele nu mai sunt la fel de mari ca în alte vremuri. Aşa au apărut soluţii, care mai de care mai ingenioase, în aşa fel încât să ne bucurăm de cât mai mult spaţiu. Chiar şi într-un apartament mai mic.

În ultimii ani, constructorii au pus accentul pe numărul cât mai mare de apartamente şi mai puţin pe numărul de metri pătraţi. Aşa că locuinţele mari şi spaţioase au devenit doar un vis frumos. Sau un efort financiar uriaş. Aşa că, puşi în faţa faptului împlit, arhitecţii de interior au încercat să găsească soluţii care mai de care mai igenioase pentru spaţii cât mai mici.

Producătorii de mobilă spun că în ultimii ani cererea a crecut cu 50% la mobila multifuncţională. Surprinzător, nu doar pentru apartamentele mici. Ceea ce dovedeşte că stilul masiv al mobilei de altădată a fost înlocuit cu unul minimalist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Casele mici se mobilează cu imaginație