Antena Meniu Search
x

Cătălin a murit la spital, călcat în picioare în trafic de două bestii. Fiica lui ar fi trebuit să dea azi Bacalaureatul

Doi bătăuşi din Argeş au lăsat o fiică orfană de tată şi o soţie îndurerată, după ce l-au călcat în picioare, în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş. După ce l-au pus jos, ar fi continuat să-l lovească cu picioarele în cap.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.07.2019, 14:54

Barbat mort, batut in trafic la Arges
Călcat în picioare în trafic de două bestii, Cătălin a murit la spital. Bătăuşii au lăsat o fiică fără tată - Facebook

Doi bătăuşi din Argeş au lăsat o fiică orfană de tată şi o soţie îndurerată, după ce l-au călcat în picioare, în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş. După ce l-au pus jos, ar fi continuat să-l lovească cu picioarele în cap.

Cei doi erau într-un BMW, cu care şicanau maşinile pe stradă, forţând o tamponare şi obligând doi şoferi să oprească. Unul dintre cei doi şoferi, Cătălin, a coborât din maşină să-i confrunte.

Călcat în picioare în trafic de două bestii, Cătălin a murit la spital. Bătăuşii au lăsat o fiică orfană de tată şi o soţie în lacrimi

Două bestii din Argeş l-au bătut în trafic şi călcat în picioare pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Argeş, care mergea în treaba lui pe şosea. La un moment dat, BMW-ul a început să şicaneze în trafic mai multe maşini, provocând oprirea bruscă a două dintre ele, urmată şi de o tamponare.

Pe acelaşi subiect

La volanul unei Skoda se afla Cătălin Plăiaşu, un afacerist din Curtea de Argeş, care s-a dat jos să vadă ce se întâmplă şi să-i confrunte pe derbedei.

Potrivit ziarulargesul.ro, doi cetăţeni de etnie romă au coborât din BMW şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra lui Cătălin, lovindu-l devastator în cap.

Bătăuşii au lăsat o fiică orfană de tată

Poliţia şi ambulanţa au fost chemate de celălalt şofer oprit, care nu ar fi ieşit din maşină. Cei doi bătăuşi au fugit apoi, dar au fost identificaţi rapid şi prinşi, apoi reţinuţi.

Imediat după agresiune, a fost diagnosticat cu hematom subdural acut, edem cerebral difuz şi contuzii cerebrale hemoragice. Starea era critică. Cătălin a stat în comă de gradul 4 timp de 6 zile, dar a murit în această dimineaţă la Spitalul din Piteşti.

Cei doi agresori au lăsat o fată orfană şi de tată, după ce şi mama tinerei a murit cu câţiva ani în urmă, răpusă de boală. Fata ar fi trebuit să susţină azi prima probă la Bacalaureat.

Bătăuşii, Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, din Merişani, satul Malu Vânăt, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Cei doi agresori au contestat măsura arestării preventive, urmând a fi aduşi în cursul zilei de mâine în faţa instanţei, pentru susţinerea cauzei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cătălin a murit la spital, călcat în picioare în trafic de două bestii. Fiica lui ar fi trebuit să dea azi Bacalaureatul