Antena Meniu Search
x

Catalin Botezatu, ghid pentru Deutsche Welle

Catalin Botezatu a renuntat, pentru o zi, la programul obisnuit. A fost ghid pentru jurnalistii televiziunii Deutsche Welle. Designerul le-a aratat locurile sale de suflet din Bucuresti. I-a invitat la o masa cu bucate romanesti.

Vezi și

Le-a povestit despre plusurile si minusurile carierei de designer, in Romania.

Ziua jurnalistilor de la Deutsche Welle alaturi de Catalin Botezatu a inceput, dis de dimineata, chiar in magazinul in care designerul isi prezinta, aproape lunar, cate o colectie. In inima Bucurestiului, despre care Bote vorbeste cu atata mandrie ori de cate ori are ocazia. Urmatoarea oprire a fost Palatul Parlamentului. Apoi centrul vechi.

“Te-am adus pana aici pentru ca am vrut sa vezi aceasta biserica. Pentru mine si pentru foarte multi romani este foarte importanta nu doar pentru ca este foarte veche, dar si pentru ca emana spiritualitate”, le-a spus Catalin jurnalistilor nemti.

Dupa lectia culturala a urmat cea culinara, iar oaspetii lui Bote s-au declarat cuceriti de preparatele traditionale romanesti. Dupa o masa copioasa, cei doi au incercat sa mai. arda calorii printr-o sesiune fulger de cumparaturi. Ziua a fost incheiata cu o oprire la sala de sport.

“Nemtii care se ocupa de treaba asta au un program al Uniunii Europene in care aleg cate o personalitate din fiecare tara a Uniunii. Eu am fost onorat. Mi s-a intamplat si acum cinci sau sase ani. Si am fost onorat cand am aflat ca, pentru a doua oara, tot pe mine m-au ales”, a declarat designerul.

Politicieni, sculptori si sportivi au fost alesi de jurnalistii de la Deutsche Welle sa reprezinte celelalte tari membre ale Uniunii. Emisiunea este difuzata saptamanal, iar persoanele sunt alese pe baza unui sondaj de opinie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Catalin Botezatu, ghid pentru Deutsche Welle