Antena Meniu Search
x

UPDATE! Catalin Voicu si omul de afaceri Marius Locic, condamnati la inchisoare

Condamnari pe banda intr-unul dintre cele mai rasunatoare dosare de coruptie de la noi. Fostul senator, Catalin Voicu si omul de afaceri Marius Locic au fost trimisi, aseara, la inchisoare

Vezi și

La aflarea deciziei, fostul senator a lipsit din sala. Era internat la spitalul Floreasca.

La cateva ore de la pronuntarea sentintei, politistii l-au luat pe Catalin Voicu direct din patul de spital. O armata de agenti l-au flancat pana la ambulanta. Pe drum, senatorul a tinut capul in pamant si n-a scos un cuvant.

Salvarea a gonit apoi spre Penitenciarul Rahova, acolo unde politicianul isi va petrece urmatorii sapte ani. Dupa aproape trei ani de procese, magistratii l-au condamnat definitiv pentru fapte de coruptie.

Condamnat si el la patru ani de inchisoare cu executare in acelasi dosar, omul de afaceri Marius Locic a mers singur la Penitenciarul Rahova. Sotia l-a ajutat cu bagajele. Omul de afaceri este acuzat ca a dat bani ca sa-si scape firmele de faliment. In ajutorul lui, fostul senator Catalin Voicu ar fi intervenit pe langa magistrati.

In acelasi caz, omul de afaceri Costel Casuneanu dar si fostul judecator Florin Costiniu au primit cate patru ani de inchisoare cu suspendare. Sentinta, data de completul format din cinci judecatori este definitiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Catalin Voicu si omul de afaceri Marius Locic, condamnati la inchisoare