Antena Meniu Search
x

Câte fețe, atâtea tunsori

Nu mai e de mult un secret pentru nimeni că femeile pun foarte mult preţ pe aspectul fizic. Tocmai de aceea, există o mulţime de trucuri de frumuseţe la care doamnele şi domnişoarele apelează pentru a masca şi cel mai mic defect.

Vezi și

Nu mai e de mult un secret pentru nimeni că femeile pun foarte mult preţ pe aspectul fizic. Tocmai de aceea, există o mulţime de trucuri de frumuseţe la care doamnele şi domnişoarele apelează pentru a masca şi cel mai mic defect.

Şi nici nu vă daţi seama ce minuni se pot face doar cu ajutorul machiajului sau coafurii.

Tocmai de aceea tunsoarea sau coafura unei femeie nu se alege aleatoriu. Nicidecum. Felul în care ne aranjăm părul trebuie să se potrivească cu forma feţei. O coafură poate arăta impecabil la o persoană cu faţa rotundă şi dezastros la cineva a cărei formă a feţei este pătrată.

Cine crede că femeile aleg întâmplător cum se îmbracă se înşeală amarnic. Pentru doamne şi domnişoare, pantofii trebuie să se potrivească cu ţinuta, machiajul cu evenimentul la care participă sau momentul zilei, iar coafura trebuie aleasă în funcţie forma şi trăsăturile feţei.

O coafură potrvită ne poate ajuta să mascăm micile defecte şi să punem în evidenţă punctele forte. Totul depinde de forma feţei. De exemplu, pentru persoanele cu feţe rotunde, tunsorile potrivite sunt cele care dau efectul de subţiere.

Persoanele cu faţa de formă pătrată ar trebui să evite cât pot de mult simetria şi să aleagă coafuri care ascund din asprimea trăsăturilor. Nu o spunem noi, ci specialiştii

Este evident că nu toată lumea ţine cont de aceste sfaturi şi trucuri. Pentru acele persoane nu prea contează cât de estetică este coafura, ci cât de confortabil se simt.

Cele mai norocoase persoane sunt cele a căror formă a feţei este ovală. În cazul lor, este puţin probabil să dea greş cu tipul de coafură aleasă.

În consecinţă, înainte de a apela la foarfecă, este bine să vă dăţi seama ce coafură vă avantajează, în funcţie de forma feţei. Cel mai bine este să cereţi sfatul unui specialist, care va şti exact cum să vă coafeze astfel încât să arătaţi ca de pe coperta unei reviste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Câte fețe, atâtea tunsori