Antena Meniu Search
x

Căţeluşi salvaţi din vizuina unei vulpi

Pompierii din Dej au avut o misiune mai puţin obişnuită. Un cioban i-a chemat să salveze patru căţeluşi născuţi în vizuina unei vulpi.

Vezi și

 Pompierii din Dej au avut o misiune mai puţin obişnuită. Un cioban i-a chemat să salveze patru căţeluşi născuţi în vizuina unei vulpi. Puii erau bine ascunşi de mama lor, în adâncul pământului.

Aşa că pompierii au săpat minute bune până au reuşit să pună mâna pe ei. Şi căţeluşa care i-a adus pe lume a ieşit, în cele din urmă, singură la lumină.

Mai mult speriată decât agresivă, căţeluşa îşi apără puii abia născuţi. Latră neîncetat la picioarele pompierilor, din ascunzătoare, în timp ce salvatorii sapă să-i aducă pe toţi la lumină.

Dar pompierii nu dau înapoi, ci înaintează, cu lopeţile şi târnăcopul. Se scurge mai bine de un sfert de oră până fac un tunel în jurul vizuinei. Aşezat în genunchi, unul dintre salvatori scoate repede un ghemotoc alb cu negru pe care-l aşază uşor, în iarbă. Urmează încă trei la fel.

Pentru ca mama lor să iasă singură, unul dintre salvatori a luat între palme căţeluşii şi i-a mutat mai departe de vizuină. Femela a ieşit imediat din vizuină. S-a liniştit când şi-a revăzut puii şi stăpânul. Un cioban care promite să aibă grijă şi de ea, şi de puii ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Căţeluşi salvaţi din vizuina unei vulpi