Antena Meniu Search
x

Câţiva tineri curajoşi s-au aruncat în valurile învolburate

Au sărit în mare, în plin cod roşu de inundaţii! Când rafalele puternice măturau plajele de la Marea Neagră şi aruncau şezlongurile în mare, câţiva tineri s-au aruncat in valuri.

Vezi și

 Au sărit în mare, în plin cod roşu de inundaţii! Când rafalele puternice măturau plajele de la Marea Neagră şi aruncau şezlongurile în mare, câţiva tineri curajoşi sau inconştienţi nu s-au putut abţine să nu se arunce în valurile învolburate.

Tinerii au luat în piept marea pe care rafalele o duceau în toate direcţiile. S-au distrat ca într-o zi de vară toridă, în plin cod de inundaţii care a înroşit ore în şir judeţul Constanţa!

Când haosul se instala în staţiuni, mai toţi turiştii din Mamaia nu ştiau cum să facă să se ascundă mai repede de vântul care arunca în apă şezlongurile de pe plajă şi distrugea zeci de umbrele. Pentru unii, a fost iadul pe pământ.

Bălăceala nu s-a terminat nici la orele serii, după ce codul roşu a expirat. Doi iubiţi din Vâlcea s-au aruncat imediat în mare, cum au văzut că valurile s-au mai liniştit.

După prăpăd, azi a urmat curăţenia. În toate staţiunile bătute de stihii s-au adunat gunoaiele, umbrelele rupte şi s-au aliniat, la loc, şezlongurile. Ieri, alergau după ele cu pelerinele pe ei, azi, angajaţii teraselor s-au apucat să le spăle. Deşi soarele s-a mai ivit dintre nori şi turiştii s-au băgat iar în apă, abia peste două zile va veni şi vara adevărată pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Câţiva tineri curajoşi s-au aruncat în valurile învolburate