Antena Meniu Search
x

Catrinel Menghia a lansat o colecție de genți la un festival de modă

Model, actriţă, fotograf, iar acum. şi designer. După ani în şir în care a făcut furori pe podiumurile din întreaga lume, Catrinel Menghia se pregăteşte să cunoască succesul şi în atelierul de creaţie

Vezi și

Model, actriţă, fotograf, iar acum. şi designer. După ani în şir în care a făcut furori pe podiumurile din întreaga lume, Catrinel Menghia se pregăteşte să cunoască succesul şi în atelierul de creaţie. 

Printre maşinăriile care prepară pufarine, modelele defilează cu genţile semnate de Catrinel Menghia. Lansarea a avut loc în prezenţa mai multor specialişti în modă veniţi din afara ţării. Pentru Catrinel emoţiile au fost mari, mai ales că de data asta n-a mai urcat pe podium, ci a rămas în culise.

Catrinel nu se consideră însă un designer. Este abia la început de drum, recunoaşte cu modestie.

În siguranţă se simte şi în braţele iubitului ei italian, un producător cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani şi pentru care este pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă.

Până atunci, românca mai pregăteşte o prezentare de modă. Va lansa în februarie o colecţie completă: cu ţinute, pantofi şi ochelari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Catrinel Menghia a lansat o colecție de genți la un festival de modă