Antena Meniu Search
x

Cautarile pentru gasirea partilor din trupul macelarit al femeii din Arges se intensifica

Continua ancheta in cazul crimei infioratoare de la Topoloveni. La fel si cautarile, pe raul Arges. Inca sunt de negasit parti din trupul macelarit. Familia ei asteapta finalizarea anchetei ca sa o poata inmormanta crestineste. Intre timp, anchetatorii strang tot mai multe dovezi.

Vezi și

Ucigasul a mers in apartamentul unde si-a macelarit cu sange rece victima, iar criminalistii au refacut filmul evenimentelor.

O mulþime furioasa l-a asteptat pe Florin Manzaru in fata blocului, unde, cu o saptamana in urma, si-a macelarit victima. Oamenii habar n-au avut ce grozavie s-a petrecut la cativa pereti de ei.

Ultimele momente cu Iuliana Neblea in viata au fost surprinse de o camera de supraveghere intr-o intersectie din Topoloveni. Ajutati de imagini si de declaratiile martorilor, anchetatorii au reusit sa-l identifice pe calaul femeii.

Ucigasul recidivist le-a povestit anchetatorilor ca a atacat-o pe Iuliana si intr-un acces de furie, a sufocat-o pentru cs femeia plangea. I-a dus apoi trupul fara viata in apartamentul din Topoloveni. Acolo, l-a dezmembrat si a hotarat sa-l arunce in raul Arges.

Eliberat din inchisoare de numai o luna, Manzararu nu a recunoscut de la inceput ca este violatorul ucigaa. Insa dovezile gasite in masina si in cele doua case ale fostului detinut sunt de netagaduit. Ucigasul n-a apucat sa scape de hainele victimei si de petele de sange.

Daca i se va dovedi vinovatia, Manzararu ar putea sa ramana in inchisoare pentru tot restul vietii. lui era mama unui copil de sase ani care a ramas acum singur pe lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Cautarile pentru gasirea partilor din trupul macelarit al femeii din Arges se intensifica