Antena Meniu Search
x

Dramă fără margini la Grădina Zoologică Bucov. Un îngrijitor a murit înţepat în deget de o viespe, chiar la finalul programului de lucru (VIDEO)

Omul a fost înţepat de o viespe dintr-o specie rară, iar medicii nu au mai putut să facă nimic să-l salveze.

Vezi și

Omul a fost înţepat de o viespe dintr-o specie rară, iar medicii nu au mai putut să facă nimic să-l salveze.

Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, la Grădina Zoologică Bucov, judeţul Prahova. Bărbatul tocmai îşi terminase tura şi era în vestiar cu încă un coleg, se pregăteau să plece acasă. La un moment dat, omul a văzut o insectă foarte mare şi a vrut să o alunge cu mâna.

Se pare că era o viespe dintr-o specie rară, care l-a înţepat pe bărbat în deget. Colegul lui a asistat îngrozit la întreaga scenă. A văzut cum omul s-a sufocat şi s-a prăbuşit la pământ în doar câteva clipe. Angajaţii au sunat imediat la 112, dar până când au ajuns medicii, bărbatul deja murise în urma şocului anafilactic.

Poliţia a deschis o anchetă şi reprezentanţii primăriei trebuie să dea explicaţii. La Zoo Bucov trebuia să se facă stropiri de dezinsecţie şi deratizare, dar acestea au fost amânate din cauza unui director din Primăria Ploieşti care nu dă aviz să deblocheze banii pentru astfel de acţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dramă fără margini la Grădina Zoologică Bucov. Un îngrijitor a murit înţepat în deget de o viespe, chiar la finalul programului de lucru (VIDEO)