Antena Meniu Search
x

Caz înfiorător la Suceava! Și-a BĂTUT soția până a lăsat-o fără suflare, iar apoi s-a culcat lângă ea. A doua zi, a aprins becul din curte în semn de doliu, după care s-a dus la băut

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Dumbrăveni, a fost trimis în judecată pentru omor, după ce şi-a bătut soția până a lăsat-o fără suflare.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, a fost trimis în judecată pentru omor, după ce şi-a bătut soția până a lăsat-o fără suflare.

Potrivit descoperilor făcute în urma anchetei procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, după ce şi-a bătut crunt soţia, bărbatul s-a culcat în patul său, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult, a doua zi dimineaţă, acesta s-a dus la crâşmă, în timp ce soţia sa zăcea moartă în casă, scrie vremeanoua.ro.

După ce a ucis-o, s-a culcat alături de soție

Pe data de 23 septembrie, Gheorghe Magazin (de 64 de ani) și soția sa, Veronica, cu 4 ani mai în vârstă, se pare că au consumat alcool, separat, la diferite crâşme.

Seara, în jurul orei 21.00, ajuns acasă, Gheorghe Magazin s-a luat la ceartă cu soţia sa, după care a început să o bată.

„Din probatoriul administrat a rezultat că inculpatul Magazin Gheorghe a exercitat multiple acte de violenţă cu pumni, picioare şi corpuri contondente dure asupra victimei în curtea imobilului comun din localitatea Dumbrăveni, după care a târât corpul victimei în interiorul locuinţei”, au arătat procurorii.

Şocant este că vecinii au relatat că au auzit zgomote şi ţipete pe parcursul mai multor ore în acea noapte. Cum scandalurile şi bătăile erau dese în familia Magazin, nimeni nu a sesizat nimic.

„Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că deşi şi-a dat seama că actele sale de violenţă au condus la decesul victimei, inculpatul s-a culcat în aceeaşi încăpere cu aceasta, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

A aprins becul din curte în semn de doliu

A doua zi dimineaţă, când s-a trezit, bărbatul s-a deplasat la un bar din localitate, unde a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice. Un amănunt este că bărbatul a aprins becul din curte în semn de doliu înainte de a merge la crâşmă. Abia după ce a băut şi a prins curaj, bărbatul a început să le spună vecinilor despre faptul că soţia sa a murit. El a declarat iniţial în faţa anchetatorilor că i-a dat câteva palme soţiei, însă nicidecum că a omorât-o.

Concluziile medico-legale au fost clare şi au înlăturat orice dubiu: moartea femeii a fost violentă şi a fost cauzată de şocul traumatic şi hemoragic survenit în urma multiplelor politraumatisme, prin lovire cu corpuri dure şi asfixie mecanică.

Analizele toxicologice au arătat că femeia avea o alcoolemie de 2,80 la mie.

Bărbatul din Dumbrăveni a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Caz înfiorător la Suceava! Și-a BĂTUT soția până a lăsat-o fără suflare, iar apoi s-a culcat lângă ea. A doua zi, a aprins becul din curte în semn de doliu, după care s-a dus la băut