Antena Meniu Search
x

Caz revoltător la Ploieşti.11 indivizi au fost eliberaţi deşi au băgat în comă un tânăr sportiv

Răzvan, un fost sportiv de performanţă din Ploieşti, a învăţat din nou să meargă, să vorbească, să scrie! De şapte ani, viaţa lui este un chin, în timp ce agresorii, 10 băieţi şi o fată, sunt liberi şi desfiinţează sentinţe de judecată!

Vezi și

Răzvan, un fost sportiv de performanţă din Ploieşti, a învăţat din nou să meargă, să vorbească, să scrie! De şapte ani, viaţa lui este un chin, în timp ce agresorii, 10 băieţi şi o fată, sunt liberi şi desfiinţează sentinţe de judecată!

Tânărul a fost călcat în picioare şi bătut cu ranga. Cu eforturi disperate, după ce a vândut tot, familia a reuşit să-l ducă la o clinică în Germania! Însă, acum dreptatea se construieşte greu. Cu o scuză ridicolă, unul dintre interlopii care l-au nenorocit a reuşit să şteargă condamnările primite, iar familia nu mai are bani pentru recuperarea lui Răzvan. 

Sunt 7 ani de când 11 tineri, care au fost la un pas să-l omoare pe Răzvan, sunt liberi! Sfidează în sala de judecată, în timp ce el şi familia trăiesc un calvar!

Viaţa fericită s-a oprit pentru Răzvan la vârsta de 23 de ani! În noaptea de Crăciun! Era un munte de om, un boxer de performanţă. Dar a fost doborât nemilos! Şase luni a stat în comă profundă, în spitale din Bucureşti şi din Germania.

Părinţii nu au putut renunţa la el. Au vândut tot, s-au rugat şi au luptat! A fost o minune, au spus doctorii din Germania, când l-au văzut că s-a trezit din comă!

Acum, Răzvan e recuperat la aproape 75 la sută din capacităţile unui om normal. A muncit mult.

Aceşti părinţi au dus toată munca. Şi-au pierdut casa, din cauza datoriilor. Dar au sperat că-şi găsesc dreptatea. După ani de judecată, a venit o primă decizie! Pedepse între 7 ani şi jumătate şi 10 ani de închisoare! Însă, când să devină definitivă, unul dintre agresori a reuşit să desfiinţeze sentinţa.

Dreptatea pare greu de atins. Iar familia Cosma este îngenuncheată de durere! Până când judecătorii vor da o sentinţă, Răzvan are un singur vis. Să poată lucra, dar până acum nimeni nu a vrut să-l angajeze!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Caz revoltător la Ploieşti.11 indivizi au fost eliberaţi deşi au băgat în comă un tânăr sportiv