Antena Meniu Search
x

Caz şocant în judeţul Dolj! Patru fraţi s-au înecat în râul Jiu

O fetiţă de 10 ani şi-a văzut patru fraţi cum sunt luaţi de curenţi, în râul Jiu. Scafandrii au reuşit să-i găsească pe doi dintre ei, din păcate, fără puls. Ceilalţi însă au dispărut.

Vezi și

O fetiţă de 10 ani şi-a văzut patru fraţi cum sunt luaţi de curenţi, în râul Jiu. Scafandrii au reuşit să-i găsească pe doi dintre ei, din păcate, fără puls. Ceilalţi însă au dispărut.

Sora de 10 ani a celor patru susţine că ea şi fraţii ei au fost aruncaţi în râu de mai mulţi bărbaţi mascaţi, care i-au luat cu forţa într-o maşină şi i-au dus la Jiu. Până acum, doi dintre cei cinci copii ai unei familii au fost găsiţi fără suflare, în apă. Alţi doi sunt daţi dispăruţi.

Pompierii, scafandrii si rudele copiilor i-au căutat pe ambele maluri ale râului pe o distanță de mai mulți kilometri.

Cei cinci fraţi, patru fete și un băiat cu vârste între 8 si 22 de ani, erau la scăldat pe malul Jiului, când s-a întâmplat tragedia. Patru dintre copii au dispărut în apele râului, într-o zonă în care adâncimea apei depăşeşte doi metri.

Una dintre fete, în vârstă de 10 ani, a reuşit să se salveze, pentru ca s-a prins de crengile de pe mal.

Scafandrii si pompierii i-au cautat pe cei 4 frați ore întregi. Rudele au fost cele care au găsit trupul uneia dintre fete, de doar 8 ani.

Dupa alte două ore de căutari, pompierii au scos la mal și trupul băiatului de 22 de ani.

Echipele de salvare vor relua căutările pentru a le găsi şi pe celelalte două fete. Părinții celor 5 frati spun că tinerii ar fi fost ucişi de persoane necunoscute.

Deocamdată, familia victimelor nu a depus plângere la poliţie pentru o posibilă răpire şi ucidere a copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Caz şocant în judeţul Dolj! Patru fraţi s-au înecat în râul Jiu