Antena Meniu Search
x

Socant! Un barbat a ajuns sa fie mancat de viu de viermi

Invalid si singur, un barbat din Caracal a ajuns hrana pentru viermi. Cu un picior amputat, barbatul nu-si poate purta singur de grija, iar venitul mizer il impiedica sa-si angajeze un ajutor

Vezi și

La 54 de ani, Florea arata ca la 90. E doar umbra celui care a fost odata. Captiv in propriul pat, se descompune incet, de viu. Cosmarul lui a inceput in martie. Suferea de ani buni de artita cand piciorul drept i s-a innegrit. La spital, la Caracal, medicii nu i l-au putut salva. L-au taiat, mai sus de genunchi. Curand dupa externare, insa, rana i s-a redeschis. N-a putut plati pe cineva sa-l ingrijeasca, din pensia de 200 de lei. Asa ca, invalid si singur, Florea a ramas la cheremul viermilor.

In afara de cativa vecini cu suflet, nimeni nu s-a oferit sa il ajute. In fata durerii lui Florea, angajatii de la primarie s-au multumit doar sa constate. Iar asistenta din sat, care stia de suferinta omului, ridica din umeri. N-a venit pentru ca n-a fost chemata. "S-a constatat ca s-a infectat rana sau ca, ma rog, e avansata. Cum sa desfac eu omul la rana? Nici nu sunt autorizata, nu stiu. Plaga este infectata, nu poate fi tratat la domiciliu! Nu au solicitat ajutor".

Abia dupa o luna a ajuns din nou barbatul la spital. Resemnat si umilit, n-a mai vrut sa ramana internat. Azi insa, suferinta l-a invins. Coplesit de durere, barbatul a fost dus la spital cu o ambulanta. In ultima clipa, caci a ajuns acolo in coma.

"Pacientul a ajuns intr-o stare foarte grava, toxico-septica. In acest moment a fost preluat de sectia terapie intensiva, este intubat, este pe ventilatie si este sustinut de aparatura medicala", spun medicii. Acestia vor incerca sa salveze ce a mai ramas din piciorul lui Florea, insa nu il pot opera acum. Asteapta sa fie stabilizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Socant! Un barbat a ajuns sa fie mancat de viu de viermi