Antena Meniu Search
x

Caz socant! O femeie a ajuns sa cantareasca 30 de kilograme, la varsta de 50 de ani

Cand doi frati se cearta, al treilea sufera in tacere. Este povestea crunta a unei femei care, la aproape 50 de ani, a ajuns sa cantareasca 30 de kilograme. Cat un copil de 10 ani.

Vezi și

Nu se poate misca, nu se poate spala, iar mancare primeste cu portia, atunci cand fratele care ia bani ca s-o ingrijeasca isi aminteste de ea.

La aproape 50 de ani, Tudorita are greutatea unui copil de 10 ani: „Am un an de zile de cand zac. Va dati seama ce inseamna un an de zile fara sa poti sa te misti?”.

Ar vrea macar sa poata sa mearga. S-a nascut cu handicap locomotor, dar n-a trait niciodata in mizeria de acum: “Cand traiau parintii mei aveam tot ce imi trebuie! Eu am avut ceas de mana de cand aveam sase, sapte ani”.

Acum, abia mai are cu ce sa-si acopere ranile care s-au format dupa atata nemiscare.

“Am mai trecut pe-acolo, dar nu i-am facut ancheta sociala. Noi am considerat ca este cat se poate de bine ingrijita”, spune Andreea Draghicescu, asistent social in comunca Tamadaul Mare.

Fratele care ii ia banii e consilier la primaria comunei Tamadaul Mare. Celalalt traieste din ce apuca. Un singur lucru au in comun: cearta.

In urma demersului echipei Observator, autoritatile au promis ca vor lua masuri legat de acest caz. Poate asa, Tudorita va fi tratata cum trebuie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Caz socant! O femeie a ajuns sa cantareasca 30 de kilograme, la varsta de 50 de ani