Antena Meniu Search
x

Caz teribil la Brașov! Un băiat de 12 ani trece prin chinuri groaznice, după ce A ARS în urma unui incident pe pista de karting

Un băiat de 12 ani din Sânpetru, judetul Brașov, trece prin chinuri groaznice, după ce o mare parte din spate, dar și din mâini și picioare i-au ars în urma unui accident suferit pe o pistă de karting.

Un băiat de 12 ani din Sânpetru, judetul Brașov, trece prin chinuri groaznice, după ce o mare parte din spate, dar și din mâini și picioare i-au ars în urma unui accident suferit pe o pistă de carting.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie, când, copilul s-a dus cu tatăl lui la Ghimbav pentru a cursă cu cartul. După ce a făcut o tură, mașinuta a fost trasă pe dreapta, iar proprietarii pistei de karting au alimentat-o, însă au uitat să pună capacul la rezervor.

Când băiatul s-a întors în mașină și a pornit la drum, cartul a luat foc.

Copilul a fost internat o perioadă în spital, în prezent el urmând un tratament acasă.

Familia băiatului se teme că ancheta ar putea fi mușamalizată pentru că până acum nu s-a luat nicio măsura față de administratorii pistei de karting. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Caz teribil la Brașov! Un băiat de 12 ani trece prin chinuri groaznice, după ce A ARS în urma unui incident pe pista de karting