Antena Meniu Search
x

Ce spune POȘETA pe care o porți despre tine!

Dacă vă plac cele hand-made croşetate sau împletite, sunteţi nişte romantice incurabile, visătoare şi iubitoare de natură

Dacă vă plac cele hand-made croşetate sau împletite, sunteţi nişte romantice incurabile, visătoare şi iubitoare de natură

Dacă genţile dumneavoastră favorite sunt de tip "poştaş", înseamnă că sunteţi nişte femei cu personalitate, care nu se panichează în faţa unor situaţii dificile. Bineînţeles, şi genţile de firmă au un mesaj propriu.

Însă nu doar dimensiunea poşetelor spune ceva despre personalitatea dumneavoastră, ci şi culoarea acestora.

Culorile vesele spun despre persoana care le poartă este vesela, activa, incepe mereu o convesratie. mereu au primul cuvant de spus, pe cand alegerea unor tonuri neutre sau inchise spun despre persoana respectiva ca este putin introvertita, ca vrea sa pastreze o oarecare distanta. pot si uneori persoane timide.

Desigur, o femeie are în garderobă toate tipurile de genţi şi gentuţe. Posibil, în toate culorile. În aceste condiţii, cum vă daţi seama ce tip de personalitate aveţi? Gândiţi-vă doar la cele pe care le purtaţi cel mai des şi o să vă daţi seama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ce spune POȘETA pe care o porți despre tine!