Antena Meniu Search
x

Ce ne rezervă astrele în weekend

Pentru berbeci, sfârşitul acestei săptămâni este potrivit odihnei şi meditaţiei. Trebuie să fie atenţi la problemele de sănătate. Este posibil să se accentueze anumite neplăceri legate de acest aspect.

Taurii ar fi bine să fie atenţi pe cine au în jur. Se vor întâlni cu multe persoane dar nu toţi au cele mai bune intenţii. Acestor nativi le va fi greu să diferenţieze persoanele care au scopuri ascunse, total diferite de ale lor şi de la care se pot aştepta la neplăceri.

Gemenii vor fi în centrul atenţiei. Şi nu oricum. Ei se vor întâlni cu personaje importante, fie la serviciu într-un cadru oficial, fie vor fi invitaţi la întâlniri surpriză cu prietenii. Cu toţii vor fi atenţi la spusele şi gesturile gemenilor, indiferent de subiectul abordat.

Racii vor dedica acest weekend studiului. Este momentul potrivit pentru cercetări aprofundate şi discuţii filozofice. Aşa că profitaţi de momentul potrivit pentru a vă lărgi orizontul cunoaşterii şi pentru a vă modela personalitatea.

Chiar dacă este weekend leii se gândesc la bani. Mai exact, sunt preocupaţi de aspectele financiare în care sunt implicaţi alături de rude, parteneri de viaţă sau colaboratori profesionali.

Pentru fecioare se conturează schimbări în resursele materiale, în speţă în cele pe care le administrează şi folosesc împreună cu alţii. Relaţiile parteneriale sunt tensionate, iar unele se pot sfârşi.

Balanţele vor fi nevoite să acorde mai multă atenţie sănătăţii. Ar fi bine să evite pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Cel mai indicat este să se odihnească, să mănânce sănătos şi să se plimbe mult în aer liber.

Scorpionii nu ţin cont de weekend şi sunt cu gândul tot la activităţile profesionale. Sunt posibile răstunări de situaţii la serviciu, greu de estimat şi explicat. Poate fi vorba despre schimbarea condiţiilor de muncă, dar şi despre lămurirea unor conflicte ascunse.

Pentru săgetători ziua de astăzi este potrivită activităţilor gospodăreşti. Sunt momente bune pentru a se sfătui cu membrii familiei vizavi de planurile patrimoniale, dar şi de cele profesionale. Banii şi bunurile pe care le administrează şi folosesc cu rudele sunt o temă la care este nevoie să fie foarte prudenţi.

Capricornii dedică weekend-ul familiei. Este un moment bun pentru întâlnirile cu rudele. Totuşi, gândirea şi comunicarea le sunt umbrite, aşa încât vor asculta mai mult şi vor vorbi cât mai puţin şi despre lucruri banale.

Vărsătorii sunt cheltuitori astăzi. Se recomandă prudenţă la capitolul financiar, deoarece veniturile lor din activitatea profesională sunt fluctuante. Condiţiile de muncă se schimbă în permanenţă şi de aici şi salarizarea lor are de suferit.

Peştii sunt plini de energie şi gata să mute munţii din loc. Totuşi, mai bine lasă munţii şi se ocupă de treburile lor personale. Sunt momente excelente pentru a începe o dietă, a se debarasa de un obicei nepotrivit sau pentru a-şi pregăti garderoba de vară.

sursă: jurnalul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ce ne rezervă astrele în weekend