Antena Meniu Search
x

Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de data nașterii

Banii vorbesc, dar nu neapărat în cuvinte, ci mai degrabă în cifre. Numerologii spun că data in care ne-am născut, ne poate influenţa avuţia şi ne arată dacă vom avea mulţi bani. Mai exact, ziua de nastere este responsabilă de aceste previziuni, iar ea ne spune dacă avem şanse să ajungem să fim foarte bogaţi, sau să ne mulţumim cu puţin.

Vezi și
  • Data naşterii poate influenţa fluxul de bani din viaţa fiecăruia
  • Fiecare cifră poate fi norocoasă din acest punct de vedere, în anumite condiţii
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Fiecare cifră în parte are anumite particularităţi, pe care trebuie să le aflăm. Cum facem asta ne spun Oana şi Adina Timofte, specialiste în numerologie.

Cei care au cifra energetică 1 au succes la bani, dar în anumite condiţii. Aceste persoane vor reuşi să facă mulţi bani prin activităţi intelectuale, dar trebuie să dea dovadă de voinţă, curaj, determinare şi iniţiativă.

Cifra 2 nu atrage bogăţia, dar norocul la bani poate fi activat, cu ajutorul numerologilor, prin.programe personalizate. Persoanele cu această predispoziţie sunt cele mai ghinioniste din punctul acesta de vedere.

Cifra 3 prezintă un flux financiar foarte bun, cu condiţia ca persoanele care au acest rezultat să fie şi generoase. Acestea găsesc întotdeauna soluţii. 

Cifra 4, a orgolioşilor, are noroc la bani doar prin muncă cinstită. 

Cifra 5 este una dintre cele mai norocoase din acest punct de vedere. Este un flux financiar de bani tot timpul, cu condiţia ca persoana să fie concentrată şi organizată. 

6 este cel mai norocos număr din acest punct de vedere. Persoanele cu 6 ca cifră a bogăţiei trebuie să fie foarte darnice.

Cei care au energia 7 nu prea au noroc pe partea financiară deoarece energia cifrei 7 nu se direcţionează înspre sectorul financiar. Aceste persoane parcă întâmpină tot timpul piedici care le năruieşte planurile. 

Persoanele cu cifra 8 au noroc la bani. Este considerat numărul prosperităţii financiare doar dacă dăruieşti.

Energia lui 9 aduce foloase financiare şi noroc cu condiţia ca persoanele cu această predispoziţie să nu se concentreze prea mult la bani.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de data nașterii