Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de data nașterii

Publicat: 02.11.2020, 13:01.
Actualizat: 02.11.2020, 16:37

Banii vorbesc, dar nu neapărat în cuvinte, ci mai degrabă în cifre. Numerologii spun că data in care ne-am născut, ne poate influenţa avuţia şi ne arată dacă vom avea mulţi bani. Mai exact, ziua de nastere este responsabilă de aceste previziuni, iar ea ne spune dacă avem şanse să ajungem să fim foarte bogaţi, sau să ne mulţumim cu puţin.

Fiecare cifră în parte are anumite particularităţi, pe care trebuie să le aflăm. Cum facem asta ne spun Oana şi Adina Timofte, specialiste în numerologie.

Cei care au cifra energetică 1 au succes la bani, dar în anumite condiţii. Aceste persoane vor reuşi să facă mulţi bani prin activităţi intelectuale, dar trebuie să dea dovadă de voinţă, curaj, determinare şi iniţiativă.

Cifra 2 nu atrage bogăţia, dar norocul la bani poate fi activat, cu ajutorul numerologilor, prin.programe personalizate. Persoanele cu această predispoziţie sunt cele mai ghinioniste din punctul acesta de vedere.

Cifra 3 prezintă un flux financiar foarte bun, cu condiţia ca persoanele care au acest rezultat să fie şi generoase. Acestea găsesc întotdeauna soluţii.

Cifra 4, a orgolioşilor, are noroc la bani doar prin muncă cinstită.

Cifra 5 este una dintre cele mai norocoase din acest punct de vedere. Este un flux financiar de bani tot timpul, cu condiţia ca persoana să fie concentrată şi organizată.

6 este cel mai norocos număr din acest punct de vedere. Persoanele cu 6 ca cifră a bogăţiei trebuie să fie foarte darnice.

Cei care au energia 7 nu prea au noroc pe partea financiară deoarece energia cifrei 7 nu se direcţionează înspre sectorul financiar. Aceste persoane parcă întâmpină tot timpul piedici care le năruieşte planurile.

Persoanele cu cifra 8 au noroc la bani. Este considerat numărul prosperităţii financiare doar dacă dăruieşti.

Energia lui 9 aduce foloase financiare şi noroc cu condiţia ca persoanele cu această predispoziţie să nu se concentreze prea mult la bani.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Sergiu, tatăl călăreț, spune adevărul, după ce a vândut casa din donațiile de la Cătălin Moroșanu! De ce a fost nevoit să ia această decizie
spynews.ro
Mii de militari și polițiști mobilizați, de urgență, lângă București
gandul.ro
`Ne bucurăm să te vedem, boss!` Ion Țiriac, cu un discurs genial în spaniolă, i-a lăsat mască pe oficialii turneului din Barcelona | VIDEO
prosport.ro
A ajuns acasă mai devreme și și-a surprins soția în baie. Când a deschis ușa a încremenit. Ce făcea femeia, fără ca el să știe
redactia.ro
A depășit perioada grea din viața lui, iar acum a devenit tată. Cum arată soția actorului din Home Alone
CaTine.ro
Thalia într-o ipostază inedită. Fotografia care i-a distrat pe fani
tvhappy.ro
La ce cascadorii sunt supuși pacienții, ca să fie urcați cu targa în TIR-urile ATI. IMAGINEA ANULUI
libertatea.ro
Acuzații șocante făcute de un jucător cotat de Dinamo la 4 milioane de euro: „Se dădea la mămicile jucătorilor!”
GSP
”Unde dai și unde crapă!” Șapte muzicieni americani fac furori peste Ocean cu folclor românesc
money.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro
Vedeta care se zbate între viață și moarte. A ajuns să fie desfigurată: "Chipul meu frumos a fost mutilat"
as.ro