Antena Meniu Search
x

Cea mai jalnică hoață de mașini

A prins curaj de la câteva pahare şi s-a crezut prinţesa războincă modernă. O doamnă de 43 de ani a furat o maşină chiar de sub nasul propietarului şi a demarat în trombă. Cu atât a rămas

Vezi și

A prins curaj de la câteva pahare şi s-a crezut prinţesa războincă. modernă. O domnă de 43 de ani a furat o maşină chiar de sub nasul propietarului şi a demarat în trombă. Cu atât a rămas

A mers doar 10 metri şi a intrat cu autoturismul într-un gard. Nimeni nu îşi explică ce a vrut să facă, mai ales că, la câţiva metri era şi un echipaj de poliţie. 

Isprava s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în Capitală. O femeie puţin "derutată", se urcă la volanul unei maşini pornite, cu un proprietar neatent. Numai că, propriu-zis, cursa nu a fost una tocmai ca-n filme. Maşina a apucat doar să demareze. După 10 metri  s-a oprit. Aflată sub influenţa băuturilor alcoolice femeia s-a urcat la volanul autoturismului lăsat pentru o clipă nesupravegheat. A apăsat puternic pedala de acceleraţie şi s-a oprit în gardul din spate.

Nici poliţiştii secţiei 4 nu au descoperit ce a fost în mintea femeii, cu toate că doi dintre ei au văzut totul în momentul în care s-a întâmplat. Femeia a fost dusă la secţie şi, pentru că mirosea a alcool, anchetatorii au vrut să o testeze. Dar a refuzat.

Şoferiţa de ocazie a fost reţinută şi va fi cercetată pentru furt, conducere fără permis şi refuz de recoltare de probe biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cea mai jalnică hoață de mașini