Antena Meniu Search
x

Cea mai mare parte a drumurilor din Dobrogea sunt blocate, în continuare

Judeţele Brăila şi Tulcea sunt complet izolate, la acest moment. Doar şenilatele pompierilor mai au acces pentru a ajuta oamenii care au nevoie de asistenţă medicală.

Vezi și

Judeţele Brăila şi Tulcea sunt complet izolate, la acest moment. Doar şenilatele pompierilor mai au acces pentru a ajuta oamenii care au nevoie de asistenţă medicală.

La ieşirile din Tulcea sunt echipaje de poliţie şi jandarmeri care nu lasă nicio maşină să iasă din municipiu. Un bărbat a stat mai bine de 12 ore în maşină să se elibereze drumul şi să îşi poată continua traseul. Şi-a găsit adăpost la o benzinărie după ce şi-a vărsat nervii pe poliţişti.

Alţii au fost mai precauţi şi nu au plecat la drum lung. Zăpada şi vântul i-a ţinut pe lângă case. Vântul a suflat cu rafale de peste 85 km/h şi unele acoperişuri au cedat.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Brăila, ieri, cât a fost cod roşu de viscol. Acoperişul unui balcon rupt de vânt, a stat să cadă peste maşinile parcate lângă bloc. Poliţia locală a intervenit şi i-a ajutat pe oameni să mute autoturismele. Iar un echipaj ISU a îndepărtat bucata de tablă.

Probleme mari sunt încă în Vrancea. Pe drumurile pe care încă se circulă, zăpada din câmp este aruncată pe şosea. Vizibilitatea este redusă şi şoferii înaintează cu viteza melcului.

Nici în Constanţa situaţia nu e mai bună. Judeţul a ieşit de sub codul portocaliu de dimineaţă, dar temperaturile vor scădea până la -14 grade Celsius.

Şi alimentarea cu electricitate a fost afectată.  Aproape 21.000 de familii din 43 de localităţi au rămas fără energie. Echipele de intervenţie încearcă  să remedieze avariile acolo unde drumurile nu sunt închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cea mai mare parte a drumurilor din Dobrogea sunt blocate, în continuare