Antena Meniu Search
x

Video Cea mai mare tabără muzicală din Europa de Est, organizată la malul mării. Artiştii de top ai României pregătesc surprize pentru fani

Cântecele au luat naştere în urmă cu câteva zile, în cadrul celei mai mari tabere de creaţie muzicală din Europa de Est, organizată de cea mai mare casă de discuri din Romania şi urmează să fie lansate în cel mai scurt timp. 

de Redactia Observator

la 02.06.2021, 14:09

Vezi și

Camp-ul s-a ţinut la malul mării, într-un resort de lux, într-o atmosferă perfectă pentru creaţie.  Şase seri de creaţie, zeci de piese care de abia aşteaptă să fie auzite şi multă distracţie. Câţiva dintre artiştii de top ai României, alături de producători muzicali de succes şi-au dat întâlnire la malul Mării Negre

Olivia Addams, întoarsă dintr-un turneu de promovare în Polonia, a sosit în tabără cu rucsacul plin de inspiraţie. Până să ne încânte cu primul ei album, ne îndulceşte aşteptarea cu noi piese în engleză. 

Olivia Addams, artistă: A fost super tare, o experienţă foarte mişto, am cunoscut foarte mulţi oameni pentru că au venit şi mulţi străini, norocul meu a fost că am apucat să lucrez cu toţi!

Şi pentru Roxen a fost la fel. După apariţia la Eurovision, artista este hotărâtă să cucerească topurile! 

Roxen, artistă: Am găsit în acest camp următorul single Roxen. Cu Quick, Alex Parker şi Thea. E foarte nice, adică mă face să dansez şi asta contează mult. 

Minelli, care a intrat în trending-ul de pe Youtube cu piesa Rampampam, ne mai lasă o vreme să ne bucurăm de cântecul ei, dar între timp lucrează şi la piese pentru alţi artişti.  

Minelli, artistă: Piesa merge super bine şi atunci îţi dai seama că mai trebuie să mai stăm să aşteptăm să crească mai mult şi sa fie mai greu momentul când va trebui să scot una nouă, ştii presiunea aia gravă! 

La cel mai mare camp muzical din Europa de Est a participat şi Inna, care şi-a inspirat şi bucurat colegii cu o surpriză: o sesiune live la malul mării. A cântat piese deja consacrate, dar şi câteva single-uri nelansate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cea mai mare tabără muzicală din Europa de Est, organizată la malul mării. Artiştii de top ai României pregătesc surprize pentru fani