Antena Meniu Search
x

Ceața a dat peste cap cursele aeriene

Mai multe avioane nu s-au mai ridicat d ela sol, iar altele au fost redirecționate către aeroporturi unde vizibilitatea permite aterizarea.

Potrivit Mediafax, situația cea mai gravă este pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, unde avioanele nu au putut decola sau ateriza o bună perioadă de timp.

Trei curse aeriene au întârzieri.  Reprezentanţii aeroportului, citați de Mediafax, spun că afectate sunt cursele aeriene dinspre Bucureşti şi o aeronavă spre Viena.

Mai exact, au întârzieri din cauza ceţii cursele Tarom care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca de la Bucureşti la orele 8.40 şi 9.05 şi cursa Tarom de Viena care trebuia să decoleze la ora 9.05. Cursa de Viena era operată cu aeronava care trebuia să sosească la ora 8.40 de la Bucureşti.

Un alt avion care venea de la Milano cu 123 de pasageri la bord a fost redirecționat de la Arad, la Timișoara.

"Pe fondul ceţii dense, vizibilitatea a fost la 800 de metri şi era nevoie să fie la cel puţin 1.600 de metri pentru a se putea ateriza. Pasagerii vor fi preluaţi de la Timişoara cu autocare", a declarat corespondentului MEDIAFAX directorul Aeroportului Internaţional Arad, Dan Bălăcel.

Codul galben de ceață afectează aproape toată țara.

Sursa: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Ceața a dat peste cap cursele aeriene