Antena Meniu Search
x

Lacrimi amare în Oltenița. Mădălina, Flori, Răzvan și Adi au fost înmormântați

Părinţi sfâşiaţi de durere şi un oraş întreg în lacrimi. Asta lasă în urmă cei 4 tineri din Olteniţa, găsiţi fără suflare zilele trecute, în casa unde voiau să petreacă revelionul.

Vezi și

Patru familii îngenuncheate de moarte şi-au strigat îngerii pe nume, fără să primească niciun răspuns. Mădălina, Flori, Răzvan şi Adi le-au fost lumina ochilor.

În faţa capelei unde au fost depuse sicriele cu trupurile neînsufleţite s-au adunat zeci de prieteni, muţi de durere. În liniştea nopţii, clopotele au sunat a jale în toată Olteniţa.

Flori şi Mădălina, prietene de-o viaţă, vor fi înmormântate în rochii de mireasă, aşa cum ar fi trebuit să îmbrace în ziua nunţii. Aveau doar 17 ani. Familiile nu s-au dezlipit nicio clipă de lângă sicriele albe pe care colegii de clasă le-au acoperit cu flori.

Cu cei doi băieţi se ştiau de când erau mici. Urmau să petreacă revelionul împreună. Sâmbătă s-au întâlnit acasă la unul dintre ei să facă ultimele pregătiri.

Un alt prieten a plecat pe la 3 dimineaţă după ce a simţit, la rândul lui, că-l doare capul. I-a lăsat pe cei 4 să doarmă.

Dimineaţă, când s-a întors, i-a găsit fără suflare. Unul dintre băieţi era aproape de uşă, semn că a încercat, cu ultimele puteri, să se salveze.

Primele rezultate ale autopsiei arată că aceştia s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută, cel mai probabil gaz metan.

Cu toţii vor fi conduşi azi pe ultimul drum de rude şi prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi amare în Oltenița. Mădălina, Flori, Răzvan și Adi au fost înmormântați