Antena Meniu Search
x

Cei trei preoţi români care ar fi furat mâna Sfântului Haralambie, suspendați din funcție

Cei trei preoţi români arestaţi în Grecia, împreună cu doi pelerini, după ce ar fi furat mâna Sfântului Haralambie, au fost suspendaţi din funcţie.

Vezi și

Cei trei preoţi români arestaţi în Grecia, împreună cu doi pelerini, după ce ar fi furat mâna Sfântului Haralambie, au fost suspendaţi din funcţie. 

Creştinii din Negreşti Oaş şi-au făcut cruce când au auzit că trei preoţi de la ei din comunitate au fost arestaţi în Grecia. Preoţii sunt acuzaţi de autorităţile elene că au încălcat a opta poruncă. Ar fi furat, împreună cu doi pelerini, mâna Sfântului Haralambie.

Printre preoţii acuzaţi este şi părintele Borhidan, care slujeşte la Spitalul din Negreşti Oaş. Familia preotului aşteaptă cu spaimă veşti. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat la mănăstirea Mega Spileo, din Grecia.

Preotul Borhidan a plecat în pelerinaj împreună cu doi colegi şi aproape 50 de pelerini. Aveau planificată o excursie care să le elibereze sufletul.

Mai-marii bisericii i-au pedepsit deja pe cei trei preoţi. Până la finalizarea anchetei, toţi au fost suspendaţi de la slujirea preoţească. Ei şi cei doi pelerini vor afla astăzi dacă vor fi sau nu eliberaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Cei trei preoţi români care ar fi furat mâna Sfântului Haralambie, suspendați din funcție