Antena Meniu Search
x

Cel mai bogat primar din România trăieşte la sat. Prejudiciul adus de edil este peste 100 de milioane de euro!

La propriu. Numele lui este Daniel Maricuţa, din Şelimbăr, Sibiu. Procurorii anticorupţie au ajuns la sediul administraţiei locale şi dezvăluie o mafie a retrocedărilor de terenuri condusă chiar de edil

Vezi și

 La propriu. Numele lui este Daniel Maricuţa, din Şelimbăr, Sibiu. Procurorii anticorupţie au ajuns la sediul administraţiei locale şi dezvăluie o mafie a retrocedărilor de terenuri condusă chiar de edil și de apropiații săi

Care ar fi câştigat ilegal peste o sută de milioane de euro. Aşa ar fi ajuns primarul să-şi ridice un palat şi să deţină chiar şi o herghelie.

Aproape de ivirea zorilor, edilul din Şelimbăr pleacă acasă. În maşina lui de lux. Procurorii au scotocit peste tot. Vorbesc despre un grup infracţional organizat la primărie. Şi un prejudiciu-record de peste 114 milioane de euro!

Ar fi fost schema folosită de mai bine de un deceniu. E primar din anul 2000. An după an, oamenii au văzut cum edilul o duce tot mai bine.

"Casa poporului" este locuinţa primarului din satul Mohu. Lucrările aici par că nu se mai termine. Vila de aproape O MIE de metri pătraţi e înconjurată de lacuri, are o piscină acoperită şi chiar o arenă pentru pasiunea edilului care ar deţine chiar o herghelie în Piatra-Neamţ.

Arată ca din filme. Un adevărat complex sportiv, turistic şi de agrement, întins pe zeci de hectare.

Mai are, oficial o garsonieră în Avrig, un apartament şi spaţii comerciale în Sibiu.

Îşi declară o singură maşină, dar societatea la care ar fi acţionarul principal, SC VINĂRIA S.A, ar avea un adevărat parc de maşini de lux.

În ultima declaraţie de avere spune că deţine patru terenuri şi un lac. Dar oamenii vorbesc despre el ca fiind moşierul principal din Şelimbăr.

Primarul nu a vrut să comenteze. Avocatul său le-a spus reporterilor noştri că se aşteaptă să fie chemat la DNA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cel mai bogat primar din România trăieşte la sat. Prejudiciul adus de edil este peste 100 de milioane de euro!