Antena Meniu Search
x

Cel mai dur concurs enduro din lume a fost castigat de Graham Jarvis. Dani Otil a terminat pe locul 2

Cel mai dur concurs enduro din lume a fost castigat pentru a patra oara de englezul. Graham Jarvis "Regele Carpatilor'' a reusit sa obtina un avans de aproape o ora in fata ocupantului locului 2, Alfredo Gomez

Vezi și

Tot pe a doua pozitie au terminat si Mani Gyenes, Dani Otil si Lucian Neaga, care si-au atins scopul de a ramane pe podium.

Motocicleta campionului a trecut linia de finish in poztie verticala. Graham Jarvis a fost primit cu ropote de aplauze si lumea s-a inghesuit sa-l imbratiseze. Este pentru a patra oara cand castiga concursul enduro si a reusit cu greu sa-si stapaneasca emotiile. "A fost cea mai lunga zi pentru ca n-am vrut sa mearga nimic rau si stiu din anii precedenti cate se pot intampla. Sunt fericit ca am ajuns la final si ma simt usurat", a povestit castigatorul. Britanicul s-a descurcat atat de bine incat a ajuns cu o ora inaintea ocupantului locului doi in clasament.

Peste 2.000 de spectatori i-au sustinut pe motociclisti si i-au provocat sa treaca printr-un bazin cu apa, amenajat la finalul traseului. Ultima zi a fost plina de obstacole imprevizibile, insa nici concurentii romani nu s-au dat batuti. Mani Geyes si echipa formata din Dani Otil si Lucian Neaga au reusit sa-si atinga scopul - au ocupat locul al doilea pe podium.

"A mers bine, la noi merge la fel de cand am inceput pana acum. Noi mergem la curse si ne antrenam, impreuna doar de cateva ori sa vedem daca mai reglam cate ceva",a povestit Dani Otil.

Finala celui mai greu concurs enduro din lume a fost urmata de festivitatea de premiere si de o petrecere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Cel mai dur concurs enduro din lume a fost castigat de Graham Jarvis. Dani Otil a terminat pe locul 2