Antena Meniu Search
x

Un pian e vedetă la Vama Veche, în prag de iarnă

Singurul pian care face senzaţie fără să i se atingă o singură clapă a rămas în bătaia valurilor, la Vama Veche. A devenit simbolul muzical al staţiunii.

Vezi și

Singurul pian care face senzaţie fără să i se atingă o singură clapă a rămas în bătaia valurilor, la Vama Veche. A devenit simbolul muzical al staţiunii încă din vară şi apare în fiecare album de vacanţă al turiştilor. Cei mai încântaţi de pianul lor sunt proprietarii care l-au adus pe plajă, cu doar câteva sute de lei.

Este pianul devenit vedetă în cea mai nonconformistă staţiune de la malul mării. Umplut cu pământ, pietre albe şi plante, pianul face parte din decorul unui bar din Vama Veche. Proprietarii au vrut sa găsească un simbol pentru plaja lor. Şi l-au găsit pe internet.  

Pianul a costat 600 de lei, iar propietarii spun că a meritat fiecare bănuţ. Nu este tânăr care să ajungă în Vama Veche şi să nu plece acasă cu o fotografie cu vestitul instrument. A fost amplasat în faţa barului, la câţiva metri de mare şi este recunoscut ca martorul tăcut al petrecerilor până în zori.

Pianul ar avea aproximativ 70 de ani şi a fost fabricat în Romania. Are chiar şi un scaun, despre care proprietarii spun că este original. 

După decenii de anonimat, pianul cu coadă scurtă cunoaşte acum faima. Peisajul aminteşte izbitor de filmul de Oscar al lui Jane Campion - „Pianul", din anul 1993. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un pian e vedetă la Vama Veche, în prag de iarnă