Antena Meniu Search
x

Cel mai mare PROTEST din ultimele trei decenii, sâmbătă în Capitală! S-a cântat imnul României în fiecare oră

Peste 150.000 de oameni au cântat cu flori albe în mâini şi cu drapelul deasupra capului. Au îngenuncheat la ore fixe şi au înălţat într-un glas imnul României.

Vezi și

Peste 150.000 de oameni au cântat cu flori albe în mâini şi cu drapelul deasupra capului. Au îngenuncheat la ore fixe şi au înălţat într-un glas imnul României.

Sute de mii de glasuri au înălţat imnul deasupra României. Capitala a dat tonul. La ore fixe, mulţimea a îngenuncheat în tăcere.

Noaptea protestelor cu cântec a adunat în Piaţa Victoriei peste 150 de mii de oameni, care au format cel mai mare cor din ţară.

Cu tobe, clopoţei şi vuvuzele, mulţimea a dovedit că românul s-a născut nu doar poet, ci şi... interpret.

Pentru România, oamenii au protestat în stil românesc. Cu credinţă şi umor! Deasupra mulţimii, s-au înălţat siluetele politicienilor, în costume cu dungi. Iar protestatarii s-au întrecut din nou în mesaje ironice.

"Altă întrebare! Când daţi abrogare?" a fost refrenul serii, în toată ţara. Întrebarea la care protestatarii au aşteptat patru zile un răspuns.

Pentru crezul lor, românii au protestat paşnic. Inclusiv copii au fost în mulţime. Prin gard, au stat de vorbă cu jandarmii.

După proteste, voluntarii au curăţat Piaţa Victoriei. Locul cu nume simbolic, unde manifestanţii au obţinut, în patru zile de proteste neobosite, victoria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cel mai mare PROTEST din ultimele trei decenii, sâmbătă în Capitală! S-a cântat imnul României în fiecare oră