Antena Meniu Search
x

Cele două fetiţe care au pierit lângă Adjud şi-au sunat tatăl înainte de accident

Cele două fetiţe moarte în accidentul de lângă Adjud, şi-au sunat tatăl pe drum, cu o oră înaintea tragediei. Erau bucuroase că au plecat cu mama lor într-o excursie la Slănic Moldova.

Vezi și

 Cele două fetiţe moarte în accidentul de lângă Adjud, şi-au sunat tatăl pe drum, cu o oră înaintea tragediei. Erau bucuroase că au plecat cu mama lor într-o excursie la Slănic Moldova.

Între fiarele celor două maşini, şase suflete şi-au trăit ultimele secunde de viaţă. Un tată a venit într-un suflet astăzi la Adjund să-şi vadă fetele. Erica şi Ştefania l-au sunat ieri de pe drum.

Scurta excursie pe care o făceau cu mama, spre Slănic Moldova, le înveselise. După o oră, un poliţist le suna tatăl, în Brăila, să-i spună că şi-a pierdut familia.

Pe un drum european, la ieşirea din Adjund, maşina condusă de mecanicul familiei s-a izbit frontal de un alt autoturism ce venea din sensul opus. Şoferul maşinii în care se aflau cele două fetiţe a schimbat brusc direcţia de mers, fără să-şi dea seama că nu are timp pentru un asemenea viraj. Impactul a fost fatal. Şoferul, femeia şi fetele ai au murit pe loc.

Lângă umărul acestui tată, o femeie îşi plânge fiul. Este mama bărbatului de 45 de ani. Mecanicul auto din Brăila care ar fi provocat accidentul. Greşeala lui a răpit, însă, alte două vieţi.

În celălalt autoturism, doi soţi din Oneşti, abia veniţi din Italia să-şi vadă familia, au murit în drum spre spital. Doar fiul lor de 23 de ani, care se afla la volan în momentul accidentului a supravieţuit.

Sicriele celor doi soţi vor fi aduse mâine la Oneşti pentru înmormântare. La Brăila, în această seară, o altă familie se va aduna la priveghi. În capela unei biserici din oraş, rudele vor aprinde lumânări pentru sufletul unei mame. Şi pentru fetiţele ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Cele două fetiţe care au pierit lângă Adjud şi-au sunat tatăl înainte de accident