Antena Meniu Search
x

Cele mai reusite farse din istorie, de 1 Aprilie

Maine, e un fel de zi a iertarii pentru glumetii din intreaga lume. E ziua cand aproape orice farsa, mai mult sau mai putin reusita, e permisa. Cateva glume de 1 aprilie au fost insa atat de reusite incat au facut istorie.

Vezi și

Ultimele saptamani din luna martie sunt critice pentru cultivatorii de spaghete. Exista in continuare riscul de inghet. Banii nu cresc in copaci, dar spaghetele, da. A fost concluzia multor britanici care au urmarit documentarul BBC despre culesul pastelor in Elvetia. E drept ca in 1957 cam tot ce aparea la televizor era bun-primit.

Motiv pentru care o alta pacaleala de succes a fost posibila in Suedia. Un asa-zis om de stiinta le-a explicat oamenilor ca vor avea cel mai ieftin televizor color daca pun peste ecran o carpa colorata sau ciorapi de nailon.

Multi danezi au fost pacaliti, in 1967, de stirea ca toti cainii din Copengaha vor fi vopsiti in alb, ca sa fie usor de vazut noaptea. Iar pe englezoaice le-a pus pe ganduri informatia ca sarmele de la sutien perturba transmisiile radio si TV.

Lovitura a dat-o BBC. In aprilie 2008 a prezentat un documentar revolutionar despre o specie de pinguini zburatori si pelerinajul lor de la Pol pana in tarile calde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cele mai reusite farse din istorie, de 1 Aprilie