Antena Meniu Search
x

Cele mai sexy gravide din showbiz

Pentru câteva vedetele din showbiz, a început numărătaoarea inversă. Se pregătesc să devină mame.Antonia este cel mai aproape de marele eveniment, dar din urmă vin şi alte vedete, care sunt însărcinate în primele luni

Vezi și

Pentru câteva vedetele din showbiz, a început numărătaoarea inversă. Se pregătesc să devină mame.Antonia este cel mai aproape de marele eveniment, dar din urmă vin şi alte vedete, care sunt însărcinate în primele luni.

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia şi-a păstrat statutul şi în timpul sarcinii. Chiar dacă a fost nevoită să renunţe la unele haine sau la tocuri, ea a rămas una dintre cele apreciate prezenţe la evenimentele mondene. Naşterea copilului pe care îl are cu Alex Velea este foarte aproape, iar micuţul este aşteptat cu sufletul la gură.

Şi prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu-Vaida, este o gravidă frumoasă. Vedeta are emoţii, mai ales că se află la prima ei sarcină. Mirela este însărcinată în şase luni şi în tot acest timp a luat o decizie radicală: pentru o perioadă va renunţa la televiziune şi se va dedica familiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cele mai sexy gravide din showbiz