Antena Meniu Search
x

Celebrul musical "Frumoasa şi bestia" ajunge în România

De pe Broadway, mult aşteptatul musical, "Frumoasa şi Bestia" va ajunge, în premieră şi la Bucureşti. La 20 de ani de la prima punere în scenă, celebrul musical soseşte, la noi, în această iarnă cu patru reprezentaţii spectaculoase

Vezi și

De pe Broadway, mult aşteptatul musical, "Frumoasa şi Bestia" va ajunge, în premieră şi la Bucureşti. La 20 de ani de la prima punere în scenă, celebrul musical soseşte, la noi, în această iarnă cu patru reprezentaţii spectaculoase.

Prima va fi pe 4 decembrie. Povestea emoţionantă a frumoasei şi a bestiei va fi prezentată în limba engleză, dar cu subtitrare în română. Bazat pe filmul de animaţie cu acelaşi nume: "Disney Beauty and The Beast" a avut premiera pe Broadway în 1994 şi a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony şi s-a jucat timp de 13 ani.

"Disney Beauty and The Beast" este povestea clasică a Bellei, o tânără dintr-un oraş de provincie, şi Bestiei, un tânăr prinţ blestemat de o vrăjitoare care trebuie să înveţe să iubească ca să fie rupt blestemul.

La 20 de ani de la prima punere în scenă, celebrul musical soseşte în această iarnă la București, cu patru reprezentații spectaculoase cevor avea loc la Romexpo, Pavilionul Central.

Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română.

Pentru a aduce la viață acest musical clasic, turneul international DisneyBeauty and the Beast reunește echipa de creație originală de peBroadway.

Regia este semnată de Rob Roth, coregrafia este realizată de MattWest, costumele sunt create de Ann Hould-Ward , luminile sunt asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. și direcție muzicală de Michael Kosarin.

Bazat pe filmul de animație cu același nume Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit  9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, șicu unele dintre cele mai mari încasări.

De la licențierea titlului, din 2004 , au existat producții în 22 de țări, fiind vizionate de peste 35 de milioane depersoane, în 8 limbi diferite, cu peste 28 000 spectacole , generând venituri de peste 1.7 miliarde de dolari.

Biletele se pot cumpăra prin rețeaua Eventim , iar pana pe 1 octombrie, biletele pentru adulți, maiputin cele VIP, au 10% discount. Oferta este valabilă în număr limitat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Celebrul musical "Frumoasa şi bestia" ajunge în România