Antena Meniu Search
x

"Cenuşăreasa" cu BMW din Rădăuţi; şoferul băut a fost dat de gol de pantoful uitat pe pedală

Un şofer din Rădăuţi a încercat să-i păcălească pe poliţiştii care l-au oprit în trafic că nu el se afla la volan, strecurându-se în câteva secunde pe bancheta din spate, lângă alţi patru pasageri.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.11.2020, 09:09

Şoferul băut a fost dat de gol de pantoful uitat pe pedală
Şoferul băut a fost dat de gol de pantoful uitat pe pedală - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Şoferul de 23 de ani s-a strecurat pe bancheta din spate în momentul în care a fost oprit în trafic de poliţişti.
  • A fost dat de gol de un pantof rămas în urmă, în dreptul scaunului şoferului.

În graba de a ajunge cât mai repede pe bancheta din spate a maşinii sale, şoferul, care era băut, şi-a pierdut un pantof la pedalele din dreptul scaunului şoferului.

În momentul în care polițiștii au ajuns la geamul șoferului pentru a-l legitima, pe scaunul șoferului nu se afla nicio persoană, dar în zona podului pedalier au identificat un pantof.

Când i-au luat la verificat, polițiștii au descoperit că unuia dintre băieții din spate îi lipsea un pantof. La fel ca în basmul cu Cenuşăreasa, băiatului de 23 de ani i s-a potrivit pantoful și la mărime și la model, aşa că poliţiştilor nu le-a fost deloc greu să-l identifice pe şofer, chiar dacă în acel moment în maşină se aflau în total cinci persoane, scrie stiridinbucovina.ro.

Tânărul şofer a fost ulterior testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în sânge, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cele cinci persoane nu aveau asupra lor declarații pe proprie răspundere sau adeverință de angajat care să le justifice prezența pe drumul public la ora târzie la care au fost prinşi în trafic.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Cenuşăreasa" cu BMW din Rădăuţi; şoferul băut a fost dat de gol de pantoful uitat pe pedală