Antena Meniu Search
x

ULUITOR! Încă un tren CFR rămas FĂRĂ LOCOMOTIVĂ! Călătorii unei curse interregio au stat O ORĂ în CĂLDURA INFERNALĂ de afară!

Un tren Interregio care circula pe relaţia Bucureşti - Constanţa şi în care se află aproximativ 500 de călători a staţionat o oră şi jumătate în staţia Pasărea, judeţul Ilfov, din cauza ruperii pantografului şi întreruperii tensiunii din linia de contact. Drezina pantograf şi echipa de intervenţii a CFR Infrastructură s-au deplasat în zonă şi au remediat problema, informează News.ro

Un tren Interregio care circula pe ruta Bucureşti - Constanţa şi în care se află aproximativ 500 de călători a staţionat o oră şi jumătate în staţia Pasărea, judeţul Ilfov, din cauza ruperii pantografului şi întreruperii tensiunii din linia de contact. Drezina pantograf şi echipa de intervenţii a CFR Infrastructură s-au deplasat în zonă şi au remediat problema, informează News.ro

Potrivit CFR Călători, trenul Interregio 1585, care circula pe relaţia Bucureşti - Constanţa, a fost oprit în staţia Pasărea, judeţul Ilfov, din cauza ruperii pantografului şi întreruperii tensiunii din linia de contact.

Drezina pantograf şi echipa de intervenţii a CFR Infrastructură s-au deplasat în zonă pentru a remedia problema, totodată, o locomotivă de ajutor remorcând trenul pentru continuarea călătoriei spre destinaţie, precizează sursa citată.

Conform aceleiaşi surse, în tren se află aproximativ 500 de pasageri.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu puţin timp, CFR Călători a informat că trenul a plecat către Constanţa cu o întârziere de aproximativ o oră şi jumătate şi că în gara Ciulniţa pasagerii vor primi apă din partea CFR Călători.

Potrivit sursei citate, circulaţia altor trenuri nu este afectată.

Incidentul vine la doar trei zile după ce un alt tren a rămas fără locomotivă. Garnitura s-a desprins de restul vagoanelor şi a continuat drumul mai departe, lăsând călătorii în urmă, în câmp. 

"Ne-a părăsit locomotiva în câmp... În viața mea nu am pățit așa ceva... a ieșit bulonul. Nu mai avem locomotivă... a plecat locomotiva fără noi", a scris pe Facebook unul dintre pasageri.

Locomotiva a preluat din nou vagoanele cu pasageri şi a pornit către destinaţie, după minute bune.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri sociale » ULUITOR! Încă un tren CFR rămas FĂRĂ LOCOMOTIVĂ! Călătorii unei curse interregio au stat O ORĂ în CĂLDURA INFERNALĂ de afară!