Antena Meniu Search
x

Chef Joseph Hadad si-a lansat propriul restaurant

Cele mai fine si gustoase preparate din bucataria mediteraneana si frantuzeasca au prins gust cu ajutorul lui Joseph Hadad. Vestitul Top Chef a inaugurat primul lui restaurant din Capitala.

Vezi și

Zeci de personalitati, oameni din fotbal, vedete de televiziune, oameni de afaceri au venit sa ii guste preparatele de top si sa ii ureze mult succes.

Lumea Joseph Hadad este una a bunului gust, intr-o locatie de poveste, cu o atmosfera primitoare, din care nu lipsesc preparatele delicioase.

“Este prima locatie deschisa Joseph Hadad, este un restaurant pe care nu l-am facut asa foarte, foarte elegant. Mergem pe baza de mediteranean cu touch frantuzesc si putin de mancare ca la mama mea in Maroc. Acesta a fost visul meu, sa deschid dupa 16 ani de zile in tara, un restaurant”, spune chef Hadad.

De la eveniment nu au lipsit nici prezentatorii emisiunii “Previziunile Zilei”, de la Antena 3.  “Este un loc foarte bine ales pentru Joseph Hadad sa isi puna in valoare imaginatia si felul lui de a gati”, a precizat Sabina Iosub.

Restaurantul care ii poarta numele maestrului bucatar se afla in nordul Capitalei, aproape de parcul Herastrau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Chef Joseph Hadad si-a lansat propriul restaurant