Antena Meniu Search
x
LIVE

Emisiunea Chefi la cuțite, din nou lider de audiență

A fost din nou seara Chefilor la cuțite. Show-ul Antenei 1 a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. În minutul de aur al emisiunii, aproape două milioane dintre dumneavoastră aţi urmărit aventurile echipei alături de concurenţi şi preparatele lor, unele delicioase, altele mai puţin savuroase. 

De Redactia Observator la 27.10.2020, 23:21
Vezi și
  • Aproape două milioane de telespectatori au urmărit Chefi la cuțite în minutul de aur al emisiunii.

Ea este Anastasia. La doar șase ani, prinţesa a cucerit aseară inima chefilor cu un desert cu ciocolată. Nu a impresionat doar prin talentul culinar. Dezinvoltura și răspunsurile la orice întrebare au făcut şi ele deliciul telespectatorilor. 

Surpriza serii a fost actrița Adriana Trandafir, care a adus în fața chefilor nu doar o ciorbă de lobodă excelentă, ci și o provocare. Sorin, Florin şi Cătălin au avut de reprodus o bucată din BD la munte și la mare, devenind din jurați, cei jurizați. 

Dacă chefii s-au descurcat aşa şi aşa cu cântatul, ciorba Adrianei Trandafir a fost demnă de un cuţit de aur. 

În această seară începe penultima ediție a degustărilor pe nevăzute, iar chef Scărlătescu este cel care va decide cine merită amuleta. În platoul emisiunii își va face apariția o veche cunoștință, Răzvan Babană, pe care îl cunoaşteţi din sezonul trecut, când a făcut parte din echipa lui chef Bontea. 

Răzvan vine acum în postura de susținător al unei bune prietene, de meserie cofetar. 

Vedem împreună în această seară dacă prietena lui Babană îi va surprinde pe chefi şi le va lua cele trei cuţite. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Emisiunea Chefi la cuțite, din nou lider de audiență