Cherhanale pline, cât ai zice peşte
Hamsie mănâncă orice turist la malul mării. În schimb, un borş de peşte bun, mai rar găseşti. Îl gustă doar cei care încearcă restaurantele pescăreşti autentice. Rare, până acum câţiva ani, pe întregul litoralul
Hamsie mănâncă orice turist la malul mării. În schimb, un borş de peşte bun, mai rar găseşti. Îl gustă doar cei care încearcă restaurantele pescăreşti autentice. Rare, până acum câţiva ani, pe întregul litoralul
La cherhana, lumea vine cu o recomandare. Din vorbă în vorbă, se află unde sunt bucătari pricepuţi. Până sunt gata midiile, în 6 minute e gata o gustare pescărească. Icre de crap cu ceapă roşie şi pâine prăjită, şi hamsie cu mămăligă şi mujdei. Şi peşte în Marea Neagră mai e destul pentru clientul de la cherhana. Peşte şi fructe de mare.
Clienţii vechi sau noi nu se uită la preţ când vor să-şi satisfacă plăcerile. Românul nu pleacă de la cherhana fără să guste o porţie de borş de peşte.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰