Antena Meniu Search
x

Video Cherhanalele de pe litoral au fost pline de turişti în acest weekend. Rapanele, calamarii și borşul pescăresc, la mare căutare

Cherhanalele de pe litoral au fost pline de turişti în acest weekend. Rapane, calamar, borş pescăresc sau platouri colorate cu fructe de mare sunt doar câteva din preparatele pentru care oamenii au aşteptat răbdători la mese. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.09.2022, 08:28

Vezi și

În bucătăriile de pe litoral încă este forfotă, asta pentru că mulţi turişti vin la mare pentru vremea frumoasă, soare... şi mâncare. Plus rapane, tentacule gătite pe plită, calamar sau creveţi. Cea mai căutată farfurie însă a fost cea cu borş de peşte. Şi, unde e peşte, parcă merg şi nişte scoici. 

Sorin Rusu, chef: Toate produsele sunt extraordinare, dar pentru cei mai pretenţioşi avem şi platourile cu fructe de mare, supă de fructe de mare. Şi midii în sos alb şi spaniol şi rapane în sos alb şi sos de vin. 

Preţurile pornesc de la 30 de lei pentru o porţie, iar pentru un platou mai diversificat ajung şi la 150 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cherhanalele de pe litoral au fost pline de turişti în acest weekend. Rapanele, calamarii și borşul pescăresc, la mare căutare